Promovare Online

Optimizare SEO

Optimizarea SEO consta in modificarea continutului , adaugarea de continut asociata cu modificarea codarii si imbunatatind relevanta unei pagini pentru diverse cuvinte cheie ajutand astfel la indexarea in cautari pe motoarele de cautare (Google).

 

Din Mai 2015 , cautarea pe mobil a depasit cautarea pe calculator de aceea este importanta o optimizare seo pentru mobil.

Ce inseamna SEO ?

SEO se refera la imbunatatirea afisarilor neplatite ale site-ului in rezultatele de cautare. Este diferit de PROMOVAREA PLATITA . Aceste afisari se mai numesc si „organice” sau „naturale” si exclud traficul direct sau vizitatorii directi ori anunturile platite.

Optimizare Site sau Anunturi Google

Ca varianta mai rapida , anunturile Google ies invingatoare deoarece se obtin rezultate instant (Prima Pagina Google) dar nici Optimizarea SEO nu este ceva de lasat la o parte deoarece pe termen lung are un efect mai benefic.

Probleme des intalnite in optimizare

Majoritatea paginilor web nu sunt optimizate pentru cautarile organice din Google asta si pentru ca Google si-a schimbat recent algortimul de indexare a paginilor.

 

Desi pagina web arata bine sau ofera informatiile necesare, nu este chiar asa. Google tine cont de timpul de incarcare al site-ului, de vizualizarea pe mobil si de multe alte aspecte.

SEO-Tools-for-Optimization-DreamHost-2-750x498

Aveti nevoie de Optimizare SEO?

Noi venim in ajutorul dumneavoastra.

Portofoliu

Ne puteti contacta pentru o vizita la domiciliu.

Vom stabili detaliile tehnice la fata locului, materialele necesare si tipul de echipamente pe care o sa il alegem impreuna in functie de nevoile dumneavoastra.

Derulează în sus